Yurt Dışı Eğitiminde Danışmanlık Almanız İçin 6 Neden

14 Haziran 2019

Yurt Dışı Eğitiminde Danışmanlık Almanız İçin 6 Neden

14.06.2019 tarihinde yazıldı. Ortalama okuma süresi 3 dakika.

Hayatınızda alabileceğiniz en ciddi kararlardan biridir yurt dışında eğitim almak. Kararlı olabilmek ve tüm süreçleri adım adım halledip ilerleyebilmek gerekir ki bu da oldukça zorlu bir süreçtir. Tüm süreçlerin planlı, hatasız ve mükemmel bir şekilde ilerleyebilmesi için yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmetinden yararlanabilirsiniz. Zira bu işin eğitimini almış, uzmanlaşmış ve güçlü bağlantıları olan danışmanlar ile tüm bu zorlu süreçlerin üstesinden gelebilirsiniz.

1 - Gireceğiniz Zorlu Dönemleri Kolaylaştırırlar


Öncelikle bu konuda hizmet veren EduGate gibi şirketler uzman bir kadroyla çalıştıklarından sizlere aktaracakları bilgilerden hiç şüphe etmeyin. Düşünün ki bu insanlar sizden önce de çok sayıda öğrenciyi yurt dışına gönderdiler. Dolayısıyla bu konuda oldukça deneyimliler ve size doğru yolu göstereceklerdir. Danışmanların bilgi ve deneyimlerinden mutlaka faydalanmaya bakın. Zira onların fikirleri ve yardımları sayesinde gireceğiniz zorlu dönemi çok kolay bir şekilde atlatacaksınız.

2 - Tüm Süreçlerle Danışmanlar İlgilenir


Hangi ülkeye gitmeniz gerektiğinden tutun, vize işlemlerine kadar tüm her şey danışmanın sorumluluğunda olacak. Gideceğiniz ülke belirlendikten sonra eğitim alacağınız okulun tespit edilmesi, okulun taleplerinin karşılanması, eğitim süreci boyunca ihtiyaç duyulacak maddi kaynağın hazırlanması gibi tüm detaylı süreçler yurt dışı eğitim danışmanı tarafından yürütülecek.

3 - Sizin İçin Doğru Ülke ve Okulu Seçebilirler


Sizin istekleriniz, yetenekleriniz ve sahip olduğunuz maddi kaynağa göre gitmeniz gereken ülke ve okulu seçme konusunda danışmanınıza güvenebilirsiniz. Talep edeceğiniz eğitim kalitesini, yurt dışında en iyi hangi okulun karşıladığını danışmanınız sayesinde öğrenebilirsiniz ve seçiminizi yaptıktan sonra da aklınızda hiçbir soru işareti kalmaz.

4 - Başvuru Sürecindeki Tüm Sorumluluk Danışmandadır


Tüm bu aşamaları geçtikten sonra okula başvuru süreci başlıyor elbette. Bu konuda izlenmesi gereken adımlar ve yapılması gereken şeyler konusunda danışmanınız sizi en iyi şekilde yönlendirecektir. Eğer yurt dışı eğitim danışmanlığı hizmeti almazsanız yanlış bir üniversite tercihi yapabilir, okulun kayıt tarihlerini kaçırabilir, ödemeleri aksatabilir, hatta vize alma konusunda problem yaşayabilirsiniz.

5 - Sıkıcı Evrak İşleriyle Uğraşmanıza Gerek Kalmaz


Eğer bir yurt dışı eğitim danışmanı ile çalışacaksanız, bilin ki okulla irtibat kurma, gerekli evrakların okula ya da size ulaştırılması gibi can sıkıcı konularla ilgilenmenize gerek kalmayacak. Buna vize başvuru süreci ile uçak biletini de dahil edebilirsiniz. Tüm bu saydığımız şeylerle danışmanınız ilgilenecektir.

6 - Eğitiminiz Boyunca Danışmanınız Size Rehberlik Etmeye Devam Eder


Unutmayın ki aldığınız danışmanlık hizmeti siz uçağınıza bindiğiniz anda sona ermeyecek. Orada bulunduğunuz ve eğitim almaya devam ettiğiniz süre boyunca, hizmet aldığınız danışmanlık şirketi size her daim rehberlik etmeye devam edecektir.

EduGate ile Sorunsuz Bir Yurt Dışı Eğitimi


Yurt dışı eğitim danışmanlığı konusunda Türkiye’de fark yaratacak bir kaliteye sahip olan EduGate ile yurt dışında geçirdiğiniz süre boyunca kesintisiz bir hizmet alabilirsiniz. Sizlere en net ve güncel bilgileri sunan EduGate, kesintisiz iletişim ve öğrenci takip sistemi gibi hizmetleri ve uzman ekibi ile sizlere sorunsuz bir yurt dışı eğitimi sunuyor. Kararınızı vermeden önce 10 yıllık bir deneyime sahip olan EduGate danışmanlarıyla görüşmeyi ihmal etmeyin deriz.

SİZE ULAŞALIM

Kişisel verilerin korunmasına ilişkin aydınlatma metnini buradan okuyabilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş ve tercihlerime uygun pazarlama faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi ile buna yönelik olarak fırsat ve duyurulardan haberdar olmak için e-posta, sms, telefon araması ve sosyal medya bildirimleri yolu ile tarafımla iletişim kurulmasına açık rıza metni kapsamında onay veriyorum.